13-02-13

Fietsseizoen 2013 kent een moeilijke start.

Eerst kwam de vele regen, dan de sneeuw met winterse toestanden op de weg, de feestdagen, de aanhoudende regen en dan terug de sneeuw. We hebben het wel gehad deze wintermaanden.

Ik sloot het jaar af met ongeveer 11.000km. Dit is 2000km minder dan vorig jaar.

Januari zat ik ook al met maar een derde minder kilometers vorig jaar januari. Als het weer meezit doe ik een tochtje hier in de buurt van zo een 65km. Meer zit er voorlopig niet in.

Fietsplezier meet zich niet in de totale kilometers ... op zaterdag fietsen we regelmatig met de fietsvrienden, maar de laatste weken kwamen er niet veel fietsers opdagen wegens te koud. Ik kon ze niet altijd ongelijk geven, het was bitterkoud op de fiets en meestal waren we blij om terug te zijn. Blij om een koffie te kunnen drinken in ons clublokaal.

Vandaag was het een zonnige dag en fietste ik alleen zo een 63km bijeen, ik kom steeds langs de Ransberg naar huis, een monster(tje) van een klim hier vlak in de buurt, maar als je alleen bent, fiets je je eigen tempo naar boven en dat lukt me aardig. De sportieve uitdaging mag (moet) er zijn om stilaan de conditie wat te verbeteren.

Knipsel.JPG

De regen en sneeuwdagen rijden we als eens op de vaste rollen, maar dit is niet echt een uitdagen en vinden we niet echt leuk.

Verder ben ik terug gestart met de start-to-run, samen met Evi Gruyaert. Leuk om wat beweging te hebben, helaas op de loopband.

Wordt vervolgd ...

 

 

Commentaren

Dag Chrisje.
Mooie sportieve blog,we hebben nog niet veel goeie dagen gehad om te fietsen...
Er waren wel wat problemen met skynet onze reacties kwamen niet aan,ondertussen is dat weer oké.

Gepost door: Rene | 15-02-13

De commentaren zijn gesloten.