18-03-13

Zondag 17 maart - Wolfsdonk (Aarschot)

Ik was zondag al vroeg wakker, de zon scheen en de wind was gaan liggen. Samen met ventje naar het vertrek van de Betserse Trappers gefietst. Voor het eerste werd er om 8u30 vertrokken, zo een 16 tal clubleden stonden in volle ornaat (ze hebben een prachtige fietsuitrusting) klaar om de fietstocht naar Wolfsdonk aan te vatten. Ik stond er een beetje onzeker bij, zou ik hun tempo wel aankunnen want ze fietsen stevig door. Het eerste deel van de rit, zo een 36 km verliep meestal over vlak tot golvende terrein en dit viel best mee, mede door dat ik tijdens de winterperiode steeds de moeite doe om mijn oefentochtjes af te werken, deels alleen, soms met een groep.

Na de koffiepauze aan het station van Testelt, ging het richting Zichem en Messelbroek, Rillaar, Bekkevoort, Assent, Loksbergen .... een parcours met redelijk veel bergop. Met af en toe een duwtje in de rug Schamen, speelde ik het toch klaar om in de groep te blijven. Totaal km 72, gemiddelde snelheid 26.9.

Commentaren

Hallo Chrisje,
Je was een beetje onzeker, zou ik hun tempo wel aankunnen want ze fietsen stevig door,ik ben niet ongerust dat je het tempo niet zou kunnen volgen.
Je bent de ganse winter goed bezig geweest en daar pluk je nu de vruchten van,nee nee je in goede conditie...
Groetjes.

Gepost door: Rene | 19-03-13

De commentaren zijn gesloten.