01-04-13

1 April - Paasmaandag

Ik kreeg een mailtje dat er om 9u zou vertrokken worden aan ons clublokaal. We zijn het zomeruur nog niet gewoon en het was al bijna 8u (7u wintertijd) toen ik wakker werd, even getwijfeld maar ik wilde toch even de fietsvrienden terugzien na onze week samen op fietsvakantie. We waren met 5 (weer weinig) aan het vertrek, het was zonnig, maar bitterkoud. We fietsten richting Averbode (Mie Maan) : 60 km. Het was iets zachter dan zondag, ook mede dat we in het naar huis fietsen even hard doorgefietst hebben en het zo zelf warmer maakten Lachen.... het kleine groepje lag al snel wat uiteen, maar net voor het binnenrijden van het dorp wachten we meestal op mekaar zodat we samen aan het clublokaal aankomen.

Daar werden we verwelkomd met koeken, gekookte eieren en een lekkere 'hete' koffie ....

Commentaren

Wat laat wakker geworden met dat zomeruur,maar toch wou je uw fietsvrienden terug zien dus je hebt niet getwijfeld en een rit van 60 km gaan fietsen,het was koud vond ik.
Maar jullie hebben je wel warm gefietst door er de pees op te leggen en zo ontstond er kleine groepjes.Maar later werden jullie verwend met koeken en eieren amai zenne....
Groetjes.

Gepost door: Rene | 02-04-13

De commentaren zijn gesloten.