24-07-14

Even bijwerken :

Donderdag 17 juli ging het richting Tessenderlo/Averbode : een 95km.

Zaterdag 19 juli was er de Hagelandse Heuvelrit : ik deed maar een gedeelte (door het warme weer, met 33 graden was het voor me toch iets te warm) : 75 km.

hagelandse heuvels.JPG

Zondag 20 juli werd er onweer aangekondigd en werd er de Polulierenroute gevolgd in de buurt van Lummen : 84 km.

Dinsdag 22 juli fietsten we richting Limburg : 94 km.

Woensdag 23 juli fietsten we naar Oteppe : 104 km.

Donderdag 24 juli ging het richting Koersel/Fonteintje : 92 km.

17-07-14

Donderdag 17 juli : Velm en omstreken

Met 18 aan de start vandaag. Omdat er verschillende fietsers de dinsdagrit te zwaar vonden, werd er eerst wat overlegd om de groep samen te houden en zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen.

Het was dan ook een aangename rit, met een tempo van rond de 28/29km per uur, zodat alle fietsers meekonden en er kon nog gepraat worden onderweg. Mooi parcours, niettegenstaande de 27 graden die het vandaag was, hebben we genoten en een mooie namiddag gehad.

Er is halfweg gestopt om snel iets fris te drinken, en dat deed deugdLachen.

Ik had 97km op de teller.

Dinsdag 15 juli - Binkom

Met 14 aan de start voor een rit richting Betekom (Beauvechien), ze vertrokken met wind tegen en het ene oplopend stuk na het andere kwam ons voor de wielen, er was een 'gast' koprijder die er een strak tempo oplegde. Voor mij en nog 5 andere was dit te zwaar, we zijn in Binkom afgeslagen. Van dan af hadden we wind van opzij en later achter en toen ging het vlotter en werd het toch nog een aangename namiddag.

Ik had 84km op de teller.

15-07-14

Zondag 6 juli - Bilzen

Met 14 Ladies richting Bilzen, langs mooi en rustige wegen, een echte topper! En we bleven droog. Met slechts één lekke band kwamen we rond de middag terug aan 't Vloot/Schulens meer.

Ik had 97 km op de teller.

03-07-14

Donderdag : Noduwez/Helecine

Op de middag vertrokken met 18 fietsers, richting de Walen tot Noduwez als keerpunt. Bijna 40 km wind tegen, vanaf Helecine kregen we eindelijk de wind mee.

Het was een golvende rit met nogal veel licht bergop. Ik had 94 km in totaal en was er moe van want de wind liet zich goed voelen.

Woensdag 2 juli : Engsbergen/Tessenderlo

Woensdag ben ik alleen een toertje gaan fietsen : Halen - Lummen - Vleugt - Schaffen - Engsbergen - Zelem - Halen en Geetbets ; in totaal 64 km.

Rustige tocht langs landelijke wegen. Stoer

01-07-14

Dinsdag 1 juli : Leopoldsburg

Met 22 aan het vertrek om 13u.
De groep ging richting Zelem - Lummen Albert kanaal en van daar ging het langs fietsroutes door de bossen tot Leopoldsburg. Het was een mooie rit met veel bochten, keren en draaien, dit  is nogal lastig  met een grote groep.

Het is veel bijtrappen. Ik had 96 km op de teller en had een mooie fietsnamiddag.