27-10-15

dinsdag 27 oktober - Meeuwen

We vertrokken om 12u met 16 fietsers aan 't Vloot in Schulen. Wat een heerlijk weertje met temperaturen tot zelfs 19 graden en dat in november. Een luxe voor fietsers.

Hier ons parcours :

Meeuwen.JPG

We fietsten zo een 82 km aan een gemiddelde snelheid van 25,5 km/uur.

Onze stop hielden we in 't Stamineeke in Meeuwen, waar we een lekkere koffie dronken en door de cafébazin op een stuk taart getrakteerd werden.

IMG_2580.JPG

IMG_2593.JPG

Sorry voor de foto op de zijkant, kan ze niet keren, ze staat recht in mijn afbeeldingsmap, maar genomen met mijn IPhone en dan krijg ik regelmatig DIT gek gedoe ... heb nog niet gevonden hoe het komt en nog geen goede tip gekregen om het op te lossen. De foto van de stukken taart is ook genomen met de IPhone en die komt wel goed op de blog ... rara.

Tot thuis fietste ik vandaag 110 km in totaal.

Nog eentje om te proberen en die komt weer goed terecht zoals het hoort.

vrije tijd, wielertoerisme, fietsen, herfstrit

Commentaren

Jullie hebben wel een prachtige rit erop zitten. Wat een heerlijk weertje met temperaturen tot zelfs 19 graden meer moet een fietser niet hebben en dat in november.Wat betreft die foto die recht opstaat en de andere staan wel goed.Ik had dat vroeger ook maar dan wel met de I Pad genomen ik gebruik nu een foto toestel dan heb je dat niet.Trouwens dat ziet er lekkere vlaai uit...
Groetjes

Gepost door: Rene | 28-10-15

De commentaren zijn gesloten.