01-11-15

31 oktober - Schoot (Tessenderlo)

Zaterdag was de laatste zaterdag van de maand en dan vertrekken we om 13u30. Vandaag stond er een ritje van zo een 60km op het programma, richting Schoot. In Schoot zouden we koffiepauze nemen in de Kriekel, dit is een cultureelcentrum met een gezellige café waar een verzameling van wielrennersattributen uitgestald hangt en ligt ... teveel om op te noemen. Het was er druk op het moment dat we er aankwamen en moesten buiten op het terras zitten, gelukkig konden genieten van een warm najaarzonnetje. In het café stond de tv aan en de cyclo crossers stonden klaar aan het vertrek ... Op de terugweg hadden we nog een kleine uitschuiver van een van de dames ... met zand moet je oppassen hé.

Een paar foto's

IMG_2600.JPG

IMG_2601.JPG

IMG_3514.JPG

Ze hebben ook aangepaste biertjes ... alhoewel de drinkers niet echt blij ervan werden.

IMG_2605.JPG

IMG_3515.JPG

Genieten in het zonnetje ...

Ik had 65km en een gemiddelde van 23km/u, dit is een stuk minder dan gewoonlijk maar de fungroep en de eerste groep fietsen tijdens de winter samen ... en we moesten af en toe nog wachten op achterblijvers.

Commentaren

Jullie fietsen ook met twee groepen soms moet je wat geduld hebben met de andere groep.Maar je foto's staan nu allemaal wel oké.

Groetjes van René

Gepost door: René | 02-11-15

De commentaren zijn gesloten.